pühapäev, 5. oktoober 2014

Laupäev

Laupäeva õhtul käisime taaskord koerteplatsil. Meil on selline vahva võrguga eraldatud kehene plats, kus üks osa on suurtele, teine väikestele koertele. Eile oli päris palju koeri väikeste poolel ning sellisel juhul oleme suurel, kuid rihmastatult. Kiefer oli tubli - ta pigem eiras väikeseid ning nuuskis ja uuris mööda oma platsi.
 Üle pika aja oli Kiefer taaskord nõus ka kiigele minema ja tunnelist läbi jooksma.
 Kui mu tuttav tuli meiega juttu ajama, siis Kiefer hakkas ikka urisema, kui tuttav aedikusse astus, kuid kuna tal inimeste vastu agressiivsus puudub, läks koheselt ka rõõmsalt tervitama. Ehk siis urin jäi minu teada.
 Siis otsustas muidugi taevas et luugid on vaja lahti teha ning tükk aega taevas seisnud vihm pähe kallata. Nagu aamen kirikus! Just sai koer puhtaks pestud, kui tuleb hakata tegelema poriga :D
 Käisime ka korra kaupluses ning sattusime mööduma mitmetest koertest. a laveerin juba osavalt meid ohutusse kaugusesse ning rõõmusõnum on see, et pingelist olukorda ei tekkinudki! Üks koeraomanik jalutas meie ees oma koeraga ning Kiefer ei tirinud ettepoole!
 Kasutame siiski Gentle Leaderit mis tõesti oma mõnusal ja humaansel viisil hoiab koera ohjes.

 Kuna tegeleme ikka Kieferi kaaluteemaga, siis oli mul õhtuseks jalutuskäiguks teatud kaal krõbinaid välja mõõdetud ning tänu inimeste- ja koerterohkele jalutuskäigule saime peaaegu kogu koguse otsa.
 Kodus andsin veel viimased ja peale seda jäi Kiefer küll sellise näoga vaatama, et mismõttes ei tule korralikku kausitäit õhtusööki?
 Jah, süda oli hell kuid pealispinna hoidsin tugeva. Kõik on koera kaalu ja tervise huvides (ma tean et tema seda ei mõista)

Praegu jätkame igapäevaselt samas vaimus ning samas rutiinis - väike jalutuskäik koos söömisega, möödudes aedadest kus on haukuvad koerad, samal ajal juhtida Kieferit kas sööma või nuusutama põõsaid.
 Peale seda koerteplatsile kus oleme rihmastatult seni, kuni on koeri vaateväljas ning rihmastamata, kui oleme üksi. Igal korral teeme ka tähelepanuharjutusi.

Ehk siis minu tänase meeleolu võib kokku võtta see vahva pildike Facebookist:
 olen õppinud kannatlikult tegema ühte ja sama asja pikka aega :)
Pilt Facebookist, Alice105.9 lehelt


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Meil on hea meel kuulda ka teie arvamust, aitäh!