esmaspäev, 5. jaanuar 2015

Head Uut Aastat! Happy New Year!

2014 aasta lõpp läks nii kiireks, et kirjutama ei jõudnudki.
  Blogimisega on mul tekkinud palju mõtteid, mida saavutada aastal 2015 ning proovin alustada juba kohe varsti.

Aga lühidalt jõuludest ning aastavahetusest.

Jõuluõhtu veetsime kodus ning Kiefer sai palju toredaid kingitusi: toidu-joogikausid, mänguasja, erinevaid kõrvu närimiseks ning ka Orijeni toidu proovipakke. Tänan siinkohal Bosse Merivälja lemmikloomakauplust, kus on alati suur rõõm käia poodlemas!

 Kiefer vaimselt pidas vastu ülihästi. Mõningaid intsidente oli küll ühe meesterahvaga, keda ta kardab kui tuld aga see ei olnud juba Kieferi süü. Kahjuks ei järgitud minu juhtnööre sajaprotsendiliselt ning see tekitas koerale pigem ebameeldiva, kui meeldiva olukorra.

Koertekoolist ei ole hetkel midagi kirjutada, ka koertekool puhkab. Treeningud küll algavad homsest aga kuna mul on eraelus veidi omapärane hetk (nimelt proovin suitsetamisest loobuda), arvan et jätkan mõne nädala pärast.

Vana-aasta õhtu olime samuti kodused. Kiefer on "kuulikindel"! Ükski pauk teda endast välja ei viinud. Kiefer oli küll kõige metsikuma laskmise momendil toas, aga ca 00.12 võtsin ta rihmastatuna õue kaasa. Kiefer oli väga kontaktne ning tegi hoolimata rahvamassist (kõik tuttavad) ja paukudest kaasa kõik harjutused.

Kodustena oleme teinud klassikalisi harjutusi ning ka proovinud õppida kahte uut trikki. Üks on "mänguasi piiks piiks" kus Kiefer käsu peale läheb ning piiksutab ninaga oma vahvat öökulli (oi, ma loodan et saan selle kunagi videosse) ja teine on üle tõkke edasi- tagasi hüppamine. See harjutus on vaadatav SIIT

Ilusat 2015 aasta jätku ning rohkemate kirjutamiste-joonistamisteni!!
                                                             ************

Hello my dear friends and we wish you a very happy new year!

The end of 2014 was so fast that i never got time for blogging.

 I have set a few goals for blogging in 2015 and i hope that we can read alot of your blogs too.

At christmas eve, we were home and Santa Paws got Kiefer alot of cute presents like new dishes, yummy treats and toys.
 The night did not go as i wished because people did not want to listen how to handle a fearful dog but if i look back, i am quite satisfied. Kiefer wont go all over treshold and he was easily manageable.

 Our dog training school was closed on holidays (we should start again tomorrow) and i will rest few more weeks. At first, there is very cold outside and we use public transport for travelling and second i am quitting my smoking and i feel like i need peace.

At new years eve we were also at home and i must say that Kiefer is absolutely amazing and bulletproof. He is not scared of fireworks and after midnight we went outside together. He was leashed of course. And he was very focused and happy to do training in the crowd (people we know) and between fireworks. I adore him! He has many good sides also :)

At home we have done classical excercises and a bit of tricks. First is "toy squeak" where he has to squeak his toy with his nose and the other is jumping over the ladder. See the video HERE . It will be my Fitdog Friday video :)

 Once again, happy and positive new year to all of you!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Meil on hea meel kuulda ka teie arvamust, aitäh!